09-04-2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Graag nodigen wij jou vanuit de Ribizz Academy uit voor ons eerste event op 9 april van 19.00 tot 22.30 uur bij onze gastheer en partner Business School Nederland in Buren.

 

Wie zijn de sprekers deze avond?

Charlotte Meindersma is oprichtster en eigenaresse van Charlotte’s Law en neemt de zaal mee in een workshop over het zeer actuele thema ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) MKB en wat dit betekent voor jouw bedrijf. De privacywet AVG gaat in op 25 mei 2018 en geldt voor veel entiteiten, zoals (semi) overheid, verenigingen, scholen maar zeker ook kleine & grote ondernemingen en zzp’ers.

 

De vraag die ook jij je als ondernemer dient te stellen; leef ik deze verordening goed na of niet.

Charlotte is een bevlogen juridisch expert op dit gebied en een veelgevraagd MKB spreker; zij neemt ons mee in haar verhaal en gaat iedereen van praktische tips voorzien die jij kunt gaan noteren op jouw ‘to-do lijstje’.

Wilco Verdoold is oprichter en mede-eigenaar van Budeco en richt zich op het vertalen van bestaande en nieuwe concepten naar succesvolle business. Hij adviseert bedrijven o.a. over het effectief inzetten van social media. Wilco neemt ons mee in zijn verhaal en gaat jou leren hoe zakelijke doelen te bereiken met sociale media.Vanuit zijn heldere aanpak weet hij ook jou te inspireren en uiteraard van praktische tips te voorzien.

 

Programma

19.00 uur: ontvangst
19.15 uur: openingswoord
19.30 uur: start workshop Charlotte Meindersma
20.45 uur: pauze
21.00 uur: start presentatie Wilco Verdoold
21.45 uur: afsluiting
21.50 uur: borrel

 

Datum, locatie en kosten

Maandag 9 april 2018 vanaf 19.00 uur binnenlopen en het programma start om 19.15 uur
Business School Nederland, Herenstraat 25, 4116 BK Buren
Voor deze bijeenkomst worden geen kosten in berekend. Ben je verhinderd dan verzoeken we je vriendelijk tijdig af te melden.

 

Parkeren

De Business School Nederland is gelegen midden in het pittoreske Buren. Om overlast voor de bewoners te voorkomen verzoeken wij je vriendelijk doch dringend te parkeren bij de grote rotonde aan de N834 (net buiten centrum Buren). Het is slechts 4 minuten lopen vanaf deze parkeerplaats naar de school.

 

Aanmelden

Aanmelden kan j via het onderstaande formulier.

Noteer 9 april alvast in jouw agenda en meld je snel aan, want deze unieke kans met deze sprekers komt slechts 1 x dit jaar voorbij. Uiteraard mag jij een introducé meenemen en ontvangen wij graag ‘nieuwe leerlingen’ voor de Ribizz Academy.

 

 

en start met verbinden

AGENDA

09-04-2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Charlotte Meindersma is oprichtster en eigenaresse van Charlotte’s Law en neemt de zaal mee in een workshop over het zeer actuele thema ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) MKB en wat dit betekent voor jouw bedrijf.

Lees verder

14-05-2018

bijeenkomst

Info volgt later

Lees verder