RIBIZZ Academy

De RIBIZZ Academy beoogt jonge (niet in leeftijd maar in ervaring) ondernemers op praktische wijze verder te helpen in hun ondernemersontwikkeling door ze in direct contact te brengen met ervaren ondernemers van RIBIZZ voor praktische ondernemershulp en -advies. Zij hoeven hier niets voor te betalen.


In één op één sessies met een door henzelf gekozen ervaren ondernemer/lid van RIBIZZ (tutor genaamd) mogen zij alle vragen stellen die ze hebben op diverse ondernemersvlakken. De tutor geeft raad, advies en kan hen eventueel in contact brengen met relevante relaties uit zijn/haar netwerk.

 

Ga naar de RIBIZZ Academy site

 

Academy Live

Daarnaast vindt eenmaal per jaar de bijeenkomst “RIBIZZ Academy Live” plaats waarbij ook niet-leden van RIBIZZ van harte welkom zijn. Dit event organiseren wij in samenwerking met Business School Nederland en voorziet in een avondbijeenkomst waar een aansprekende docent kennis deelt en inspireert inzake een actueel ondernemersonderwerp. Deelname aan zo’n avondbijeenkomst is tegen een geringe vergoeding en is inclusief pauzemoment met koffie/thee/lekkers. Nadien is er gelegenheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een drankje.


Onze Academy dient een tweeledig doel: aan de ene kant stelt zij jonge ondernemers in staat om zonder bijkomende kosten, gebruik te kunnen maken van de ervaring van ervaren ondernemers. Zij worden daardoor betere ondernemers en vergroten hun kans op ondernemerssucces. En dát is weer goed voor de economische ontwikkeling van onze regio. Tegelijkertijd is de Academy voor RIBIZZ een Unique Selling Point. Nieuwe ondernemers worden graag lid van RIBIZZ en ervaren leden blijven graag lid, mede omdat zij de kans krijgen om hun ondernemerservaring te delen met enthousiaste starters. Onze zakelijke netwerkvereniging zal toekomstbestendig verder kunnen groeien.

 

Heb je een vraag of wil je andere ondernemers ondersteunen? Stuur dan een mail naar academy@ribizz.nl.

en start met verbinden

AGENDA

07-01-2019

Hoe vind ik mijn klant

Meer info volgt

Lees verder

04-02-2019

Februari bijeenkomst

Meer info volgt

Lees verder

04-03-2019

Maart bijeenkomst

Meer info volgt

Lees verder