Inschrijfvoorwaarden

Kosten

Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn gratis, tenzij anders vermeld. Deelname aan de jaarlijkse BBQ in september en het eindejaardiner in december worden steeds apart aan deelnemers gefactureerd. De kosten worden altijd aan u bekend gemaakt voor inschrijving. Facturering vindt plaats na afloop van de betreffende bijeenkomst.

 

Inschrijven

U meldt zich aan via de link in de uitnodigingsmail of via de website www.ribizz.nl. Het is niet mogelijk om voor een bijeenkomst aan te melden via mail, onze Facebook-pagina of telefonisch.

 

Annuleren
Onze bijeenkomsten zijn meestal vrij van kosten, echter uw aanmelding is niet vrijblijvend. RIBIZZ moet de kosten van alle aangemelde leden en introducées betalen aan de locatie van de bijeenkomst. Annuleren (zonder kosten) is daarom alléén mogelijk tot en met de laatste donderdag vóór de bijeenkomst.

Annuleren doet u via een mail naar leden@ribizz.nl.

 

Annuleert u een diner, de BBQ of een eindejaarsdiner op een later moment dan de donderdag vóórafgaand aan de bijeenkomst, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van uw reservering als volgt bij u in rekening te brengen:

€ 27,50 voor annuleren van het netwerkdiner, voorafgaand aan de bijeenkomst;
de prijs van deelname in het geval u deelname aan de jaarljikse BQ of het eindejaardiner annuleert.
Voor wat betreft de reguliere bijeenkomsten, brengen wij u geen kosten in rekening. Echter, wij doen een dringend beroep op u om wel tijdig af te melden! Uiterlijk donderdag voorafgaand aan de bijeenkomst mailt u dan naar leden@ribizz.nl.


Door tijdig door te geven dat u bent verhinderd, voorkomt u dat RIBIZZ onnodig kosten voor u moet maken.
En dat komt uiteindelijk alle leden ten goede!

 

Vervangen
U kunt bij verhindering ook een collega of andere relatie laten komen. In dat geval mailt u dat, ook weer uiterlijk op de donderdag voorafgaand aan de bijeenkomst, naar leden@ribizz.nl. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

en start met verbinden

AGENDA

01-10-2018

Financiƫn, we hebben er allemaal mee te maken

De huidige rentestand is niet om over naar huis te schrijven en nodigt niet bepaald uit tot het opbouwen van grote geldelijke buffers. Maar wat dan? Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je geld voor je werkt?

Lees verder

05-11-2018

Bedrijfsbezoek

Meer info volgt later...

Lees verder

03-12-2018

Netwerken tijdens het eten...

Meer info volgt later...

Lees verder