06-03-2017

Het roer om...

Deze avond begon zoals gewoonlijk met een hartelijk welkom van onze voorzitster Josette Poels. Daarna kreeg Hans Visser van V-Support het woord in de Five Minutes of Fame. In deze 5 minuten vertelde Hans enthouisiast over zijn bedrijf en wat hij voor je kan betekenen. Om Hans beter te leren kennen deelde hij ook een klein stukje privé-leven met de aanwezigen. Hans is een ervaren ondernemer en zijn passie is om MKB bedrijven te begeleiden met het halen van hun doelen.

 

Daarna werd het roer omgegooid. In een voor RIBIZZ nieuwe opstelling werden 2 bijzondere ondernemers geïnterviewd door Mike Blom.

 

Michel Penterman is eigenaar van Gitaarles.nl en Online Stars Academy. Michel heeft verschillende bedrijven gehad maar heeft nu zijn draai helemaal gevonden in het online begeleiden van particulieren en ondernemers via zijn websites.

 

Guido Lenting is sedert een aantal jaren eigenaar van WijnZinnig in Gendt. De passie van Guido is wijn. Deze passie groeide nadat hij in 2005 voor de eerste keer Nederlands Kampioen Gastheer werd.

 

Beide heren werden verschillende ondernemersvragen voorgelegd. Ook de aanwezige leden waren bij het interview betrokken en vuurden ook verschillende vragen af.

 

Al met al weer een leerzame avond waar we een kijkje in de keuken kregen van gepassioneerde ondernemers die online en offline werken.

 

 

en start met verbinden

AGENDA

13-10-2022

DONDERDAG 13 oktober - "Het werk draait weer door"

Vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijke pijlers voor elk bedrijf. Maar hoe bereik je dit? Wat kan er beter? En hoe krijg je jouw medewerkers mee bij gewenste veranderingen? 

 

Onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz komen drie regionale ondernemers aan het woord die hun succesverhaal met ons delen:

• Fit life

• Vind je pad

• Werkgeluk

 

Meld je hier aan!

Lees verder

"Na gesprek met een tutor kun je ondernemend en met een nieuw perspectief verder".

Sander Kerkhof - SK Consulting

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden voor ondernemers".

Hans Visser - V-Support

Ik vind het leuk om mensen te helpen en out of de box te denken om tot de beste oplossing te komen.

Frank Pietersen - level 8

"Kennis is macht en deze delen is de kracht. Ik help jou graag".

Jitske Roos - Actieresult

"Een jonge ondernemer helpen, daar word jij zelf ook beter van".

Wilbert Kemperman - Flynth-