12-06-2017

Genieten van een goed glas LingeParel Rosé

‘Zó dichtbij, nooit geweten!’ ‘Wat een mooie locatie, verrassend.’ ‘Ik wist niet dat er zulke heerlijke wijnen en ciders gemaakt worden in de Betuwe!’ ‘Gastvrije ontvangst en enthousiast verhaal waar de passie vanaf straalt.’

 

Dit waren enkele reacties van onze leden op de bijeenkomst welke wij vandaag hielden bij het Betuws Wijndomein. Deze mooie wijngaard in het hatje van de Betwuwe is van Diederik Beker en Arina van Leenen.

 

We beginnen na een warm welkomstwoord van Josette Poels-Liberg aan de rondleiding door de wijngaard waarbij Arina ons het proces van de druiventeelt uitlegt. Met of zonder hak, iedereen is zichtbaar op zijn gemak in de wijngaard en luistert aandachtig naar haar verhaal. Een verhaal over passie, ambacht, ambities en dromen. De meeste leden beloven om zeker binnen tien jaar eens terug te komen om te zien wat er van is gekomen.

 

Na een bezoek aan de kelder is het tijd voor een goed verhaal over fruiteconomie en cider. De cider wordt ook gemaakt op het domein. Peter van Luttervelt en Hilde Engels, initiatiefnemers van De Fruitmotor, vertellen over hun missie: het verduurzamen van de streek.

 

Na uitwisselen van visitekaartjes, lidmaatschapskaartjes van de Fruitmotor en het inslaan van verschillende wijnen kijken we weer voldaan terug op een mooie maandagavond onder de wijngaardveranda.

 

en start met verbinden

AGENDA

15 december Online: Jongleren met de juiste ballen !

Ook een virtuele bijeenkomst is bijzonder.

Dat bleek de afgelopen keer wel toen er nog lang werd nagepraat over het onderwerp.

 

Op 15 december 2020 ontmoeten we elkaar opnieuw.
Harry Slagman van Storybusiness.nl vertelt ons dan hoe we in deze hectische tijd de "ballen in de lucht houden" d.m.v. Storytelling:

 

Lees verder

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden voor ondernemers".

Hans Visser - V-Support

"Na gesprek met een tutor kun je ondernemend en met een nieuw perspectief verder".

Sander Kerkhof - SK Consulting

"Kennis is macht en deze delen is de kracht. Ik help jou graag".

Jitske Roos - Actieresult

"Een jonge ondernemer helpen, daar word jij zelf ook beter van".

Wilbert Kemperman - Flynth-

Ik vind het leuk om mensen te helpen en out of de box te denken om tot de beste oplossing te komen.

Frank Pietersen - level 8