12-06-2017

Genieten van een goed glas LingeParel Rosé

‘Zó dichtbij, nooit geweten!’ ‘Wat een mooie locatie, verrassend.’ ‘Ik wist niet dat er zulke heerlijke wijnen en ciders gemaakt worden in de Betuwe!’ ‘Gastvrije ontvangst en enthousiast verhaal waar de passie vanaf straalt.’

 

Dit waren enkele reacties van onze leden op de bijeenkomst welke wij vandaag hielden bij het Betuws Wijndomein. Deze mooie wijngaard in het hatje van de Betwuwe is van Diederik Beker en Arina van Leenen.

 

We beginnen na een warm welkomstwoord van Josette Poels-Liberg aan de rondleiding door de wijngaard waarbij Arina ons het proces van de druiventeelt uitlegt. Met of zonder hak, iedereen is zichtbaar op zijn gemak in de wijngaard en luistert aandachtig naar haar verhaal. Een verhaal over passie, ambacht, ambities en dromen. De meeste leden beloven om zeker binnen tien jaar eens terug te komen om te zien wat er van is gekomen.

 

Na een bezoek aan de kelder is het tijd voor een goed verhaal over fruiteconomie en cider. De cider wordt ook gemaakt op het domein. Peter van Luttervelt en Hilde Engels, initiatiefnemers van De Fruitmotor, vertellen over hun missie: het verduurzamen van de streek.

 

Na uitwisselen van visitekaartjes, lidmaatschapskaartjes van de Fruitmotor en het inslaan van verschillende wijnen kijken we weer voldaan terug op een mooie maandagavond onder de wijngaardveranda.

 

en start met verbinden

AGENDA

13-10-2022

DONDERDAG 13 oktober - "Het werk draait weer door"

Vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijke pijlers voor elk bedrijf. Maar hoe bereik je dit? Wat kan er beter? En hoe krijg je jouw medewerkers mee bij gewenste veranderingen? 

 

Onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz komen drie regionale ondernemers aan het woord die hun succesverhaal met ons delen:

• Fit life

• Vind je pad

• Werkgeluk

 

Meld je hier aan!

Lees verder

"Na gesprek met een tutor kun je ondernemend en met een nieuw perspectief verder".

Sander Kerkhof - SK Consulting

"Een jonge ondernemer helpen, daar word jij zelf ook beter van".

Wilbert Kemperman - Flynth-

Ik vind het leuk om mensen te helpen en out of de box te denken om tot de beste oplossing te komen.

Frank Pietersen - level 8

"Kennis is macht en deze delen is de kracht. Ik help jou graag".

Jitske Roos - Actieresult

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden voor ondernemers".

Hans Visser - V-Support