18-05-2021

Wederom hebben we ons kunnen verrijken met kennis en wetenschap over de achtergronden en methodiek m.b.t. interactie tussen mensen. En daarmee de basis van succesvol netwerken. Saskia Paulissen nam ons - na een stukje verfrissing over de eerste sessie van 20 april jl. (flirtgedrag, fase 1 en 2 ) - mee in fase 3: Presents. Hoe aanwezig ben ik?

 

Aan de hand van interessante weetjes over handen- en oogcontact, de voeten- brein combinatie en het feit dat iedereen ooit als vrouw is begonnen... werden wij meegenomen naar de diverse gebieden in ons brein.

 

En het feit dat die verschillen tussen vrouwen en mannen. Natuurlijk komen dan de hilarische doch herkenbare voorbeelden van die verschillen ter sprake. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als - emoties, non verbale communicatie, the blackbox, the nothing box, testosteron en zelfs geslachtsdrift - kwamen voorbij. Maar al deze voorbeelden blijken handig en zinnig om rekening mee te houden bij het leggen van contacten en het onderhouden van jouw netwerk.

 

Gewoon weer een sympathieke, nuttige en onderhoudende presentatie waar ieder zijn voordeel mee kan doen!

en start met verbinden

AGENDA

13-10-2022

DONDERDAG 13 oktober - "Het werk draait weer door"

Vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijke pijlers voor elk bedrijf. Maar hoe bereik je dit? Wat kan er beter? En hoe krijg je jouw medewerkers mee bij gewenste veranderingen? 

 

Onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz komen drie regionale ondernemers aan het woord die hun succesverhaal met ons delen:

• Fit life

• Vind je pad

• Werkgeluk

 

Meld je hier aan!

Lees verder

"Na gesprek met een tutor kun je ondernemend en met een nieuw perspectief verder".

Sander Kerkhof - SK Consulting

Ik vind het leuk om mensen te helpen en out of de box te denken om tot de beste oplossing te komen.

Frank Pietersen - level 8

"Een jonge ondernemer helpen, daar word jij zelf ook beter van".

Wilbert Kemperman - Flynth-

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden voor ondernemers".

Hans Visser - V-Support

"Kennis is macht en deze delen is de kracht. Ik help jou graag".

Jitske Roos - Actieresult