RIBIZZ Academy

Uniek in de regio en uiterst behulpzaam voor ondernemers met een vraag! Dat is onze RIBIZZ Academy. Dit digitale platform stelt ondernemers in staat om op eenvoudige wijze te leren van andere ervaren ondernemers.
 

Hoe dat werkt?

Via de knop Academy kom je op een platform waarbij je voor diverse vakgebieden onze ervaren ondernemers (tutoren genaamd) ziet staan. Je vraagt een gesprek aan met de tutor van je keuze door te klikken op de knop onder zijn of haar foto “gesprek aanvragen’.

De tutor neemt contact met je op en samen plannen jullie een afspraak in. Dat kan een telefonische afspraak zijn, maar ook een afspraak waarbij je elkaar persoonlijk ontmoet. Jij mag je vragen stellen, de tutor zal je proberen zo goed mogelijk op weg te helpen met zijn of haar antwoorden.

 

Doelstelling

RIBIZZ beoogt ondernemers in de regio Rivierenland vérder te helpen door een ervaren ondernemer te koppelen aan de vraag van een (op dat vakgebied) minder ervaren ondernemer.

Zo wordt je immers een betere ondernemer. En daar profiteert onze hele regio van! Ervaren, net gestart of met een beetje ervaring: voor elke ondernemer met een vraag, hebben wij een ondernemer met een antwoord.

 

Zoek een tutor om je te helpen

 

En de kosten?

He-le-maal niets! De enige voorwaarde die we stellen is dat je lid bent of lid wordt van RIBIZZ. En is dat lidmaatschap duur? Welnee, voor €195,- per jaar ben je lid en van harte welkom op 10 bijeenkomsten die we per jaar voor onze leden organiseren. Die zijn leerzaam, leuk en altijd gezellig! Onbeperkt toegang tot de Academy zit bij je lidmaatschap inbegrepen. Je mag bij alle tutoren adviesgesprekken aanvragen. Ben je zelf ervaren op een specifiek vakgebied? Dan kun je zelf ook tutor worden om weer iemand anders te helpen!

 

 

Performance Workshops

Om zoveel mogelijk ondernemers te verrijken met kennis over ondernemerszaken, organiseert RIBIZZ eenmaal per jaar in samenwerking met Business School Nederland te Buren, de zogeheten RIBIZZ Performance Workshops! Op zo’n avond, meestal in februari, ben je als lid of als introducee harte welkom. Nadien is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Aanmelden voor deze avond kan vanaf 4 weken voorafgaand aan de bijeenkomst via de Agenda.


Heb je een vraag of wil je zelf tutor worden? Stuur dan een mail naar academy@ribizz.nl.

 

RIBIZZ Academy is mede mogelijk gemaakt door onze partner Rabobank West Betuwe!

en start met verbinden

AGENDA

Prinsjesdag & Rivierenland: hoe zit dat?

De huidige situatie in onze maatschappij is bijzonder te noemen. Het is een periode die een grote impact heeft op ons sociale leven en voor velen onder ons ook op de gezondheid. Maar daar blijft het niet bij.

Deze periode heeft ook (grote) economische gevolgen. Welke dat zijn en op welke manier we de gevolgen zullen ondervinden, dat is nog niet bekend. Daarom is de presentatie van de Miljoenennota op dinsdag 15 september, de bekende 3e dinsdag in september, dit jaar belangrijker dan ooit!

Lees verder

"Een jonge ondernemer helpen, daar word jij zelf ook beter van".

Wilbert Kemperman - Flynth-

"Kennis is macht en deze delen is de kracht. Ik help jou graag".

Jitske Roos - Actieresult

"Na gesprek met een tutor kun je ondernemend en met een nieuw perspectief verder".

Sander Kerkhof - SK Consulting

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden voor ondernemers".

Hans Visser - V-Support

Ik vind het leuk om mensen te helpen en out of de box te denken om tot de beste oplossing te komen.

Frank Pietersen - level 8